jueves, 7 de mayo de 2009

ELS SOCIALISTES ACUSEN L’ALCALDE D’EMBRUTAR EL BON NOM DE LA CIUTAT

El PSPV-PSOE ha acusat l’alcalde de la Vila Joiosa de “tacar el nom de la ciutat en voler mantenir en el seu càrrec l’intendent de la Policia Local coste el que coste, malgrat estar imputat en causes judicials”. Per als socialistes, “és una vergonya que la Vila Joiosa tinga com a màxim responsable de la Policia Local una persona denunciada per cometre presumptament un delicte d’infidelitat en la custòdia de documents i violació de secrets”.

A més, el Partit Socialista ha culpabilitzat directament l’alcalde d’aquesta situació per “intentar amagar els fets i mirar cap a altre costat. No s’explica d’una altra manera el fet d’haver retirat la denúncia que havia interposat en el seu moment l’Ajuntament contra l’actual intendent de la Policia Local, José Álvarez”. El principal partit de l’oposició ha acusat l’alcalde de “tirar terra sobre aquest assumpte tèrbol, en un intent de protegir aquest funcionari, en comptes d’investigar i facilitar les coses a la Fiscalia”. Els socialistes demanaran responsabilitats si, finalment, José Álvarez resulta condemnat.

Des del PSPV-PSOE s’apunta a la possibilitat que José Álvarez estiga en possessió d’informació “comprometedora” per a polítics populars i aquesta seria la raó de la ferma defensa que fa el PP d’aquest responsable policial.